بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | تایید تعرفه پلکانی، خریداران را در انتظار نشاند ۹۰ درصد مشترکان گاز در خراسان رضوی، مصرف بهینه و متعارف دارند | اسراف‌کاران سرمایه ملی، نقره‌داغ می‌شوند ویدئو | وارد کردن ۷۴ هزار تن برنج خارجی از اواسط هفته (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت برنج‌های وارداتی چقدر است؟ قیمت گل زعفران در بازار تربت‌حیدریه اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | برداشت زعفران تا چه زمانی ادامه دارد؟ مصرف آب در تهران ۲ برابر میانگین جهانی | مشهد، رتبه ۱۲ مصرف آب در کشور یادی از عباسقلی صابر، صاحب بزرگ‌ترین برند فرش ایران | بِرند بَرنده صابر اولتیماتوم استاندار خراسان رضوی به بانک‌های خصوصی مستقر در استان چگونه برای نوزادان سهام بورسی بگیریم؟ کارآفرینی و ثروت ارزش است ریزش سنگین بورس | خروج پول از بازار شدت گرفت (۱۸ آبان ۱۴۰۴) مبلغ ارز تأمین نهاده‌های دامی مشخص شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار بازار آزاد در آرامش (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد+جدول باورهای کهنه، واقعیت کیفیت تولید ملی را  از دیدگان مردم پنهان کرده است | «ساخت ایران» زخمی بی اعتمادی ترک‌فعل برخی دستگاه‌ها، مشکل فعلی تأمین ارزاق عمومی | دانه‌درشت‌ها در حاشیه امن! کالای ایرانی در عراق گران‌تر از کالای چینی و ترکی | علت چیست؟ چاره عبور از بحران کمبود آب چیست؟ | کاهش فشار آب یا صرفه‌جویی تعدیل کارمندان دارای حداقل ۳ فرزند و بانوان باردار یا دارای فرزند شیرخوار ممنوع شد پیش فروش ۳ محصول سایپا از امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودروها افزایش ۲برابری واردات برنج طی شش‌ماهه اول سال ۱۴۰۴ ویدئو | نماینده مجلس: احتمال افزایش قیمت بنزین وجود دارد | اعدادی مثل ۵هزار تومان و ۶هزار تومان و ۷هزار و ۵۰۰ تومان را ما هم شنیدیم ویدئو | آغاز دوگانه‌سوزکردن رایگان خودرو‌ها از امروز (۱۸ آبان ۱۴۰۴) پرونده واردات نهاده‌های دامی روی میز شورای تأمین استان | استاندار خراسان رضوی: از همه ابزار‌ها استفاده خواهیم کرد وعده عرضه برنج هندی تنظیم بازاری از امروز در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | اختلاف بیش از ۱۵ هزار تومانی سیب‌زمینی و پیاز در تره‌بار و سطح شهر مسئول برخورد با مافیای برنج کیست؟ | صحبت‌های تکان‌دهنده مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی + فیلم ۱.۷ میلیارد دلار، زیان صادرات محصولات لبنی در سال گذشته | کمبود در کمین بازار لبنیات است خرید و فروش طلا به چه شرطی مالیات ندارد؟
سرخط خبرها

واردات ۱۶۵۰ تن برنج پاکستانی به خراسان رضوی | آیا مشکل کمبود برنج حل می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۴۷۲۱۲
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
واردات ۱۶۵۰ تن برنج پاکستانی به خراسان رضوی | آیا مشکل کمبود برنج حل می‌شود؟
در هفته‌های اخیر، بازار برنج در ایران با بحران و کمبود جدی مواجه شده است؛ مشکلی که ریشه در کاهش واردات و افزایش تقاضای داخلی دارد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، براساس گزارش‌های رسمی، واردات برنج به دلیل مشکلات ارزی و محدودیت‌های گمرکی کاهش یافته و این امر باعث شده موجودی انبار‌ها به سرعت کاهش پیدا کند. در نتیجه، قیمت برنج در بازار آزاد با افزایش چشمگیری مواجه شده که فشار مضاعفی بر سفره خانوار‌های ایرانی وارد کرده است.

مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان وعده داده‌اند که با تسهیل واردات و حمایت از تولید داخلی، تلاش خود را برای مهار این بحران افزایش دهند. با این حال، نگرانی‌ها از تداوم این وضعیت و تاثیر آن بر امنیت غذایی کشور همچنان ادامه دارد.

در این راستا برای اطلاع از تلاش سازمان جهاد کشاورزی به منظور واردات برنج به استان با علی‌اکبر قاضی، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت‌و‌گو کردیم.

قاضی در خصوص وضعیت واردات برنج اظهار کرد: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده در تنظیم بازار استان و شهرستان مشهد و توافقی که با واردکننده‌های برنج پاکستانی صورت گرفت، برنج تعدادی از این واردکننده‌ها که از محل گمرکات استان ترخیص شده بود، به میزان حدود ۱۶۵۰ تن با قیمت مصوب طی چند روز اخیر در شبکه توزیع شد.

وی بیان کرد: با همکاری دستگاه‌های متولی از جمله جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، سازمان صمت، تعزیرات حکومتی، فرمانداری و سایر دستگاه‌های مربوطه در حال نظارت و بازرسی هستیم و در حال حاضر مشکلی در تامین برنج وجود ندارد.

قاضی با بیان اینکه اقدام دیگری در سطح ملی انجام شد و آن هم رفع محدودیت چهار ماهه واردات برنج از اول مرداد تا اول آذر بود، عنوان کرد: اکنون در حال واردات برنج هستیم. در مجموع در حوزه تامین برنج در استان خراسان رضوی هیچ کمبودی نداریم.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: در زمینه قیمت‌ها نیز همکاران ما در جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌‎های متولی در حال نظارت روزانه و مستمر هستند و پرونده‌های تخلف به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده که پیگیر این موضوع هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در سطح استان هم برنج پاکستانی و هم برنج هندی تنظیم بازار داریم که طی دو مرحله توزیع شد و برش شهرستانی خورد. برنج ایرانی نیز به صورت عرضه و تقاضا توسط بخش خصوصی در حال تامین و توزیع است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->